Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Eroi de sacrificiu

Eroi de sacrificiu

Scris si regizat de Sylvester Stallone, „Eroi de sacrificiu” este un film de actiune clasic, in sensul ca toti actorii si-au realizat singuri cascadoriile, iar efectele speciale computerizate aproape ca nu exista. Protagonistii au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, iar barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: „The Expendables” / „Eroi de sacrificiu”.

Din 13 august 2010, filmul „Eroi de sacrificiu” poate fi vizionat in premiera mondiala in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau), The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj.

Sylvester Stallone a declarat recent pentru o revista americana ca il stie pe Mickey Rourke de cand s-a nascut. „Obisnuiam sa il duc la scoala”, spune Sly. „Ne cunoastem de foarte mult timp. Sunt un pic mai in varsta decat el, dar am crescut impreuna si am trecut peste multe momente grele alaturi de el. Am ajuns sa stim foarte multe lucruri unul despre celalalt. Stiu exact ce il impresioneaza. Este un tip foarte sensibil si unic. Mi-am dorit foarte mult sa aduc un dram din originalitatea lui filmului <<Eroi de sacrificiu>>, pentru ca, din anumite puncte de vedere, Rourke este de neegalat”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus