Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Etic Lady’s Fashion a deschis cel de-al 5lea magazin

Etic Lady’s Fashion a deschis cel de-al 5lea magazin

Sambata, 14 iulie, brandul romanesc Etic Lady’s Fashion a deschis, la Mall Vitan, cel de-al 4-lea magazin din Bucuresti, si al 5-lea din tara. Magazinul, amplasat la etajul 1 si avand un spatiu generos, expune o gama variata de modele de imbracaminte, precum si accesorii.

Etic Lady’s Fashion este un brand 100% romanesc si a sarbatorit 10 ani de existenta pe piata de moda din Romania, printr-o campanie de rebranding. Astfel, noua colectie de primavara-vara, aflata deja in magazine, se doreste a fi o infuzie de optimism si culoare, transpusa în limbaj de poveste.

Textura, calitatea materialelor si varietatea modelelor alese cu sufletul, dar si cu testul timpului, inving cu usurinta capriciile anotimpurilor si bariera anilor. Accentele cromatice pulseaza în nuante de corai, turcoaz, verde smarald sau roz pudrat, iar imprimeurile contureaza manifestul noului sezon.

Dedicata siluetei feminine si fidela noilor tendinte, colectia celebreaza naturaletea si dinamismul femeii moderne, subliniind exuberanta si dorinta de actiune, de emotii puternice, de trairi si realizari.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns