Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Evenimente cool in toamna asta

Evenimente cool in toamna asta

citim in iarba

Vremea lenevelii la terase a trecut si merita sa ne ocupam timpul liber cu iesiri inedite, care sa ne imbogateasca si sufleteste, si intelectual. Iata cateva evenimente cool de toamna la care iti recomandam sa ajungi.

Citim în iarbă

citim in iarbaSâmbătă, pe 26 septembrie, vino la Roaba de cultură din Herăstrău (lângă Restaurantul Pescăruș). Ia de acasă cartea preferată, dar și pe cele pe care vrei să le dai la schimb sau să le donezi. Poți petrece o zi întreagă citind în hamac, pe o pernă confortabilă sau pe o pătură (dacă-ți încape în geantă). După ce termini de citit, vei putea trimite un sms (cu tarif normal) cu numele cărții și numărul paginilor citite și în baza lui, vei intra în tombola pentru câștigarea unei tablete!
Noutățile acestei ediții sunt:

  • Concursul “SMS-ul câștigător”, în care toți cei prezenți la evenimentul Citim în iarbă, după ce vor citi, vor putea trimite un sms (cu tarif normal) cu numele cărții și numărul paginilor citite aici. În baza lui, intră în tombolă pentru o tabletă oferită de UNIQA Asigurări.
  • E-Book Corner – Citește pe e-book-uri romanele preferate.
  • Audiobook HotSpot – Vino și ascultă cărți în lectura unor actori îndrăgiți, audiobook-uri puse la dispoziție de Humanitas.

Citim în iarbă începe la ora 10 și se încheie la ora 19. Este un eveniment pentru familii cu copii, dar și pentru tinerii pasionați de lectură.

HipTrip Travel Film Festival

HipTrip Festival 2015
HipTrip Festival 2015

Cea de-a doua ediție a HipTrip Travel Film Festival va avea loc anul acesta în perioada 8-11 octombrie la Cinema Union și Cinema Eforie şi va aduce anul acesta la București 25 de filme din 10 țări precum India, Marea Britanie, SUA, Australia, Spania, Germania, Siberia, Canada, Iran și România.
Anul acesta, între 8 și 11 octombrie, secțiunea „Exploratorii” din cadrul HipTrip Travel Film Festival aduce la București cinci filme provocatoare.
„Tracks/Calea Deșertului” este un film australian bazat pe romanul autobiografic al lui Robyn Davidson, care, în 1977 a început o călătorie de 2.700 de kilometri, de una singură şi pe jos, prin pustiul australian.
„Between Snow and Stars” vine din Marea Britanie și este un documentar ce redă vieţile musherilor şi alpiniştilor din Finlanda şi Everest, în încercarea de a ne inspira să explorăm locuri neconvenţionale.
La capitolul ficțiune, vom urmări “Wild”, povestea unei călătorii foarte lungi, pe o distanţă de 1.500 kilometri, între Statele Unite și graniţa cu Mexicul. Adaptare a memoriilor semnate de Cheryl Strayed, filmul o aduce în prim plan pe Reese Witherspoon şi a ei încercare de a-şi pune viaţa în ordine pe parcursul acestei călătorii.

Concerte Loredana – Imaginarium

Imaginarium LoredanaCele mai așteptate show-uri muzicale ale toamnei sunt, fără îndoială, concertele Loredanei de la Sala Palatului, loc ce se va transforma ca prin magie într-un spațiu al plăsmuirii și al fanteziei!
Concertele pe care Loredana le susține în fiecare toamnă la Sala Palatului au devenit o tradiție, începută în 2012. Artista a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite și mărețe ale Loredanei, publicul așteaptă cu nerăbdare noua producție, Imaginarium. De aceea, în acest an, artista a programat de la început două seri de spectacol, care vor avea loc sâmbătă, 7 noiembrie și duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.
Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro.
Loredana a intrat în istoria muzicală a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânără participantă și câștigătoare a festivalului de la Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului și în clasamente a fost de neoprit. Având capacități vocale remarcabile, care îi permit să abordeze toate genurile muzicale, inovativă, debordând de creativitate și magnetism, Loredana este Diva absolută.

Autor: Alina Grozea

Foto: PR

Comments

comments

Leave a Reply