Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > „100… de sărbători” – un concert dedicat Centenarului și Crăciunului

„100… de sărbători” – un concert dedicat Centenarului și Crăciunului

Ca în fiecare an în luna cadourilor, Corul de Copii Radio vă invită duminică, 9 decembrie (19.00), la un concert-eveniment, intitulat sugestiv ”100… de sărbători” și derulat sub bagheta dirijorului RĂZVAN RĂDOS.

Prima parte a serii este dedicată Centenarului României și aduce pe scena Sălii Radio muzică românească tradițională, fragmente din proiectul de succes intitulat ”ROMANIAN ROOTS” (”AMPRENTE”). Acest spectacolul multimedia a fost prezentat la “Simpozionului Mondial de Muzică Corală”, organizat la Copenhaga de Federaţia Internaţională a Muzicii Corale (2008), în cadrul Zilelor Europene Neudrossenfeld – Germania, la Festivalul “Let the Future Sing” – Suedia şi la “International Thracian Choir Festival” – Bulgaria (2009).

În cea de-a doua parte a serii veți asculta îndrăgite colinde românești, iar pentru bis-uri sunt pregătite câteva surprize: o parte dintre cele mai cunoscute cântece internaționale de Crăciun! Evenimentul se desfășoară cu participarea pianistei MAGDALENA FAUR.

Concertele pot fi ascultate în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe  www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro. Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe  www.bilete.ro , în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Comments

comments

Leave a Reply