Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Ajuta și tu copiii din centrele Hospice Casa Speranței

Ajuta și tu copiii din centrele Hospice Casa Speranței

Oamenii de bine îți unesc forțele într-o campanie umanitară deosebită. Astfel, echipa de motorsport Transitions, formată din Silviu Dumitrescu, Andrei Dumitrescu și Emil Ghinea, vine cu o  inițiativă ce nu s-a mai făcut până acum: vor să-și doneze cursa din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coasta de la Brașov ce va avea loc pe 13-14 octombrie 2018.

Trofeul Opel, este o competiție foarte apreciată de iubitorii motorsportului. Acesta va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2018 și adună peste 80 de concurenți și un număr mare de spectatori și se desfășoară pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov. Poți să fii parte din energia ce inunda Brașovul timp de două zile, să afli ce înseamnă acest sport.

Scopul campaniei

În 2017 numărul pacienților îngrijiți de Hospice a fost de peste 4000, în toate centrele de desfășurare a activității din Brașov, București, Făgăraș și Zărnești. Asta în condițiile în care, la nivel national, nevoia estimată de îngrijire paliativă este de 170.000 de pacienți. HOSPICE Casa Speranței este la ora actuală cea mai mare fundație din România care oferă îngrijire paliativa, promoter al misiunii paliației în România și generator de schimbări inclusiv legislative, pentru crearea cadrului desfășurării îngrijirii de acest tip. De 26 de ani, HOSPICE Casa Speranței există în România pentru a oferi alinare și confort copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă. Organizația a introdus și dezvoltat la noi în țară îngrijirea paliativa și a oferit până acum sprijin, gratuit și necondiționat, pentru peste 26.000 de pacienți și pentru familiile acestora.

Scopul echipei de motorsport Transitions este acela de a strânge fonduri pentru copiii din grija centrelor Hospice Casa Speranței, iar donațiile se pot face urmând linkul: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849. 

Comments

comments

Leave a Reply