Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Al patrulea turneu național ArgEnTango, un real succes

Al patrulea turneu național ArgEnTango, un real succes

În al patrulea turneu național, artiștii cvintetului ArgEnTango s-au bucurat de recunoașterea și iubirea publicului, sălile pline din toate orașele în care au cântat fiind elocvente în acest sens. Biletele pentru concertul de la Sala Radio din București s-au vândut integral cu o lună și jumătate înainte de concert, la spectacolul din 27 martie 2018 sala răsunând de aplauze prelungi și emoționante.

Tangoul, inclus din 2009 în patrimoniul cultural imaterial al umanităţii UNESCO, continuă să fascineze milioane de ascultători și dansatori ai acestui stil muzical. Cvintetul ArgEnTango a avut în luna martie 2018 cel de-al patrulea turneu național în zece orașe din România și în Germania, oferind spectacole de tango autentic și tradițional.

ArgEnTango continuă și anul acesta parteneriatul de susținere a HOSPICE Casa Speranței, singura fundație care oferă servicii gratuite de îngrijire paliativă bolnavilor incurabili din România. Concertele din cadrul turneului „Tradițional” au contribuit la sprijinirea acestei cauze.
Mai multe informații despre proiect: http://argentango.com.ar/

Comments

comments

Leave a Reply