Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Andre Rieu live in Maastricht, in direct prin satelit la Happy Cinema București

(P) Andre Rieu live in Maastricht, in direct prin satelit la Happy Cinema București

Andre Rieu Live In Maastricht 2017 – Transmisiune prin satelit la Happy Cinema București

Spectaculosul concert de vară susținut de Andre Rieu în orașul său natal Maastricht,  vine în iulie la Happy Cinema București,

Experimentează magia din confortul scaunui de cinematograf, căci regele valsului te invită la o seară plină de dramă și romantism. Concertul  marchează împlinirea a 30 de ani de când André Rieu a înființat orchestra Johann Strauss. Bucurați-vă de această demonstrație de magie pe marele ecran, pe 22 si 23 iulie la Happy Cinema în Liberty Center.

Amplasat pe fundalul medieval uimitor al pieței orașului natal al lui André, concertul spectaculos de la Maastricht îl surprinde pe maestru in elementul său, împreună cu Orchestra lui Johann Strauss formată din 60 de artiști, soprane, tenori și invitați speciali. André oferă o experiență muzicală de neuitat plină de umor, amuzament și emoție pentru toate vârstele.

Transmisiunea concertelor va avea loc la  HAPPYCINEMA® București, în incinta Liberty Center,  la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5.

Mai multe informații: www.happycinema.ro

Biletele costa 70 de lei și se pot achiziționa de la cinema, sau prin Cinemagia și iabilet.ro

Comments

comments

Leave a Reply