Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Bijuterii unice la licitație pentru copiii nevoiași

Bijuterii unice la licitație pentru copiii nevoiași

Creatorii din cadrul școlii de bijuterii Argilă de Metal și organizația Merci Charity organizează un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru achiziționarea de rechizite școlare, venind în ajutorul copiilor și părinților care nu au resursele financiare necesare.

Astfel, designerii de la Argila de Metal au creat și donat 23 de bijuterii unicat realizate din argint și/sau cupru, care vor fi licitate online. Cu banii strânși, Merci Charity pentru achiziționarea de rechizite ce urmează să fie distribuite copiilor din zone rurale ale țării, odată cu pachetul de prevenție oferit de Zâna Merciluță.

La sediul Merci Charity se organizează un silent auction pentru bijuteriile create și donate de artiști. Fiecare obiect are un număr și există fișe pe care, cei care doresc un produs sau mai multe produse, le pot completa specificând în dreptul fiecărui număr/produs donația pe care vor să o facă, pornind de la suma minimă sugerată de artist.

La finalul evenimentului, vor fi colectate toate fișele, inclusiv propunerile de donații făcute online iar pe 9 septembrie vor fi anunțate persoanele care primesc obiectul ales.

După anunțarea castigatorilor, donația sa va face în contul Asociatiei Merci Charity Boutique

CONT BCR – RO39RNCB007412919398000

Comments

comments

Leave a Reply