Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > BWFR și Ambasada Statului Israel, eveniment dedicat Zilei Internationale a Femeii – „SHE DID IT”

BWFR și Ambasada Statului Israel, eveniment dedicat Zilei Internationale a Femeii – „SHE DID IT”

BWFR și Ambasada Statului Israel in România organizează un eveniment special dedicat Zilei Internaționale a Femeii – „SHE DID IT”

La începutul lunii martie a.c., Business Women Forum Romania (BWFR) și Ambasada Statului Israel organizează un eveniment special dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Inițiativa noastră, ce va fi găzduită de Willbrook Platinum, pe data de 7 martie, începând cu ora 17:00, este dedicată femeilor care au reușit în diverse aspecte ale vieții  – realizari importante, depașirea unor crize personale, obiective de afaceri etc.  Drept urmare, BWFR și Ambasada Statului Israel au invitat la acest eveniment câțiva speakeri deosebiti, femei unice cu povești remarcabile pline de inspirație.

Cred în puterea femeilor antreprenor de a da naștere unor spirite inovatoare și de a susține creșterea economică a României. Prin urmare, am invitat un speaker special pentru a împărtăși câteva dintre valorile pe care dumneaei le aplică în munca de zi cu zi, pentru a le inspira pe femeile antreprenor din comunitatea BWFR și nu numai, și pentru a crea o punte pentru viitoare colaborari”, a declarat Excelența Sa, doamna Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel în Romania.

Printre invitatele de seamă care vor lua parte la această activitate de amploare, se va afla și Ilanit Melchior, din Israel – Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim (JDA).

Evenimentul de anul acesta va găzdui și o nouă ediție a târgului „Made in Womania”, ce va include designeri BWFR din diverse domenii.

BWFR este o organizație non-profit înființată în 2015, ce reunește în momentul de față 3.000 de membre – proprietari de companii, manageri din mediul corporate, deținători de ONG-uri și startup-uri. Orgnizația este dedicată sprijinului femeilor de afaceri din România, organizând saptamanal workshop-uri și seminarii, menite să le ofere acestora atât cunoștințe în domeniul afacerilor, cât și posibilitatea de a-și crea noi legături de afaceri, prin intermediul unor sesiuni speciale de networking.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile la:

https://www.bwfr.org/she-did-it-rom

https://www.facebook.com/events/572479866439196/

https://www.bwfr.org

Comments

comments

Lasă un răspuns