Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Campanie de donații pentru combaterea abandonului școlar

Campanie de donații pentru combaterea abandonului școlar

Mulți dintre copiii fără posibilități renunță la școală sau merg sporadic pentru că nevoile materiale trec înaintea celor educaționale, pentru că rechizitele, cărțile, hainele și încălțămintea de care au nevoie reprezintă un lux. Fără acces la educație și provenind din familii fără resurse materiale, acești copii rămân în anonimat, cu vise și talente irosite, care altfel i-ar putea ajuta să reprezinte România la competiții internaționale, iar mai târziu, să devină lideri valoroși în cadrul societății.

De aceea, Băneasa Shopping City lansează un proiect de responsabilitate socială It`s OK to help them dream, derulat cu scopul participării la eforturile de combatere a abandonului școlar și de susținere a accesului la educație în rândul copiilor proveniți din familii defavorizate.

În perioada 18 octombrie – 26 noiembrie, la centrul de donații amplasat în parcarea exterioară Băneasa Shopping City, vor fi colectate articole de îmbrăcăminte și încălțăminte noi sau uzate, potrivite copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Proiectul este realizat în parteneriat cu SOS Satele Copiilor România, iar la finalul lunii noiembrie, donațiile vor merge către 1000 din București, Sibiu și Bacău.

Detalii aici.

Comments

comments

Leave a Reply