Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Campionii sănătății aleargă pentru copiii aflați în suferință

Campionii sănătății aleargă pentru copiii aflați în suferință

Cea de-a X-a ediție a Campionilor sănătății va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 10:00 în Parcul Al. Ioan Cuza din București.

O cauză nobilă

Anul acesta Campionii sănătății aleargă și pentru o cauză socială: copiii cu afecţiuni oncologice, cei cu imunodeficiențe și copiii care au suferit arsuri grave şi familiile acestora, vor putea fi susţinuţi prin „Burse de Sănătate”,un proiect al Asociației MagiCAMP.. Taxa de înregistrare și toate donațiile vor fi dublate de sponsorul proiectului. Astfel că toate taxele de înscriere se duc către copiii aflați în suferință.

Mișcare pentru cei mai mici

De sport și sănătate se vor bucura și bebelușii – copiii între 4 luni și 2 ani, care vor participa alături de părinți la demonstrații de gimnastică adaptată vârstei. Demonstrațiile vor fi susținute de specialiști, kinetoterapeuți ai centrului Kineto Bebe, prin proiectul Baby Love Gym. Ei vor învăța că mișcarea este un mod de viață care trebuie învățat încă de mic, pentru a crește sănătos și armonios.

Evenimentul în aer liber este organizat de Asociațile EMOVERE, Elite Runnig, Ro Club Maraton. Se așteaptă peste 1.200 de  alergători în cursele gândite special pentru a adapta părinții la ritmul copiilor și a petrece împreună timp frumos și sănătos. Înscrierea la cros se poate face pe http://campioniisanatatii.eliterunning.ro/ sau la faţa locului, prin plata a 20 de lei, care reprezintă taxa de participare.

Comments

comments

Leave a Reply