Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Câștiga o invitație la André Rieu

Câștiga o invitație la André Rieu

Un nou concert al violonistului André Rieu, acompaniat de Orchestra Johann Strauss, va avea loc în data de 12 iunie, în Piaţa Constituţiei, la București.

Iubitorii muzicii clasice, care nu doresc să piardă şansa reîntâlnirii cu muzica maestrului André Rieu, pot participa între 18-31 Mai la tombola online organizată de Carrefour, prin care sunt puse la dispoziţie 116 invitaţii la spectacol, valabile pentru 2 persoane. Pentru a putea participa la concurs, clienţii, care au făcut cumpăraturi de peste 50 de lei din hipermarketurile Carrefour, se pot înscrie pe pagina de concurs www.carrefour.ro/andrerieu, completând formularul şi adăugând codul unic de pe bon. Pentru validarea premiilor, participanţii trebuie să păstreze bonul de casa emis în perioada de campanie.

André Rieu a reuşit să revitalizeze valsul la nivel internaţional cu spectacolele sale extravagante, pline de emoţie. Dirijorul celei mai mari orchestre private din lume, artistul a vândut până în prezent peste 35 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume. În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori.

Andre Rieu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus