Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Cel mai mare eveniment de educație alimentară revine!

Cel mai mare eveniment de educație alimentară revine!

Fundația Jamie Oliver’s Food Foundation  a fondat în anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu scopul de a construi o mișcare a cărei voce colectivă să devină puternică și să poată aduce schimbări pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentație pentru generațiile actuale și cele ce vor să vină.

Prin toate programele Food Revolution și prin campaniile la nivel mondial, „dorim să influențăm factorii decizionali din țările noastre începând cu mediul privat și până la instituțiile publice privind aspecte cheie, cum ar fi problema obezității care și în România ne arată cifre îngrijorătoare. Cu alte cuvinte, ne-am propus sa revoluționăm modul în care oamenii se hrănesc și își hrănesc familiile!”, spune Gabriella Pascaru Bisi, ambasadoarea Food Revolution.

După succesul evenimentului de anul trecut, când au participat peste 300 de copii și părinti, Food Revolutions Day, revine pe 19 mai. Evenimentul este organizat la Colegiul Tehnic Mihai Bravu București, de la ora 11:00

Detalii aici

Comments

comments

Leave a Reply