Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Cum a fost la concertul Julio Iglesias

Cum a fost la concertul Julio Iglesias

„EXTRAORDINAR!” Este singurul cuvant care ar putea descrie experienta de la concertul de pe 18 mai 2016 a lui Julio Iglesias de la Sala Palatului.

Forfota a inceput de la ora 17:00, oamenii s-au adunat in speranta ca il vor vedea inainte si vor putea fura un instantaneu cu el. Insa, din pacate, acest lucru nu a fost posibil.

Concertul a inceput in forta, in deschidere fiind Julio Iglesias Jr., care a cantat piese din repertoriul international. Dupa aproximativ 30 de minute, pe scena a aparut el, cel atat de mult asteptat, inca de anul trecut. Elegant, pus pe glume, Julio ne-a incanta cu prezenta lui mai mult decat estimasera organizatorii.

julio_iglesiasArtistul a stat cu mai mult de 30 de minute peste timpul alocat. De ce o astfel de decizie din partea unui artist care strabate lumea in fiecare zi, dupa cum el insusi a spus? Pentru ca iubeste Romania, pentru ca aici se simte ca acasa, pentru ca…. Din o mie de motive.

O voce senzationala, un spectacol complet, in ciuda faptului ca la un moment dat artistul a dat semne ca ar fi deranjat de sunetul prea sus. Julio Iglesias a facut pe scena de la Sala Palatului ce stie el mai bine: a cantat. Pentru asta traieste, cu asta se hraneste.

Daca l-ati ratat, incercati macar data viitoare sa fiti acolo. Cu siguranta merita!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus