Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Evenimente în iunie pentru femeia sănătoasă

Evenimente în iunie pentru femeia sănătoasă

Dacă îți pasă de sănătatea ta fizică, dar și de cea mentală, nu rata aceste evenimente ce vor avea loc în luna iunie 2016.

Conferința How to Live Raw in Romania cu Mimi Kirk, în cadrul VegFest 2016

Cea de-a doua ediție a VegFest va avea loc între 6 și 12 iunie,în mai multe locații – restaurante vegetariene, magazine specializate, mici producători sau diferite spații informale, iar accesul este gratuit tuturor doritorilor.

În cadrul VegFest, Mimi Kirk va susține conferința How to Live Raw in Romania, pe 11 iunie de la ora 9:30, în București, la Palatul Ghica Tei. Votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk are 77 de ani, trăiește sănătos și arată impecabil. Ea a ales să aibă un stil de viață vegetarian începând cu vârsta de 30 de ani, iar în ultimii ani a consumat doar produse raw vegan.

Foodolistic – Tips and tricks for daily healthy food

Foodolistic este un workshop susținut de Johann Briand, un terapeut holistic care folosește mâncarea ca să îmbunătățească starea de sănătate. El va vorbi despre nutrienții de care organismul uman are nevoie, cum să ai o alimentație sănătoasă consumând alimente ce se găsesc în orice piață sau supermarket local, cum să folosești alimentația ca un remediu pentru probleme de sănătate, cum să gătești sănătos și multe trucuri pe care oricine le poate folosi. Pentru a te înscrie la atelier, accesează acest link.

SUMMERIZE your body, mind and spirit

SUMMERIZE your body, mind and spirit este un program complet de detox care durează 3 săptămâni, dintre care una o vei putea petrece la Covasna, în mijlocul naturii. Prima săptămână va reprezenta pregătirea pentru integrarea în program (pre-detox), a doua săptămână va fi pretrecută la Covasna, în mijlocul naturii, iar în ultima săptămână te vei readapta la stilul de viață obișnuit, punând în aplicare conceptele învățare (post-detox). Pentru a te înscrie în program, accesează acest link.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus