Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Expoziție a artiștilor de la Hollywood, la București

Expoziție a artiștilor de la Hollywood, la București

Bucureștiul va fi gazda unei premiere mondiale în lumea artei contemporane – expoziția “Raw Intimacy” a artiștilor americani Connor Tingley și Peter Savic.

Peter Savic este unul dintre cei apreciați hairstyliști din lume. În decursul celor 40 de ani de carieră, Peter a lucrat cu toate vedetele de talie mondială de la Hollywood. Cariera lui a luat o turnură incredibilă în momentul în care a început să lucreze cu Madonna. Este hairstylistul preferat de Naomi Campbell, Sophia Loren, Sharon Stone, Cindy Crawford sau Kate Beckinsale. Printre clientele sale se mai numără Christina Aguilera, Lady Gaga, Celine Dion, Kim Basigner sau Kim Kardashian, Susan Sarandon, Diana Ross, Celine Dion, Rene Zellweger, Kesha, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Jessica Lange, Hilary Swank.

Connor Tingley este, la doar 23 de ani, considerat unul dintre cei mai talentați artiști americani ai generatiei sale. Connor a început să deseneze și să picteze la vârsta de 3 ani, iar la 11 ani a început să studieze pictura alături de reputatul artist și profesor, Sheldon Borenstein. Astăzi, tablourile sale sunt cumpărate inclusiv de nume celebre precum ASAP Rocky, Kourtney Kardashian, Cindy Crawford, Daphne Guinness, Sophia Loren sau Naomi Campbell.

“Raw Intimacy” reprezintă o colaborare între Tingley și Savic, în cadrul expoziției urmând a fi prezentate 29 de lucrări, dintre care 3 reprezintă o premieră absolută în lumea artei.

Evenimentul va avea loc pe 23 Martie, de la ora 19:30, la Uzina Electrica Filaret.

Comments

comments

Leave a Reply