Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > “Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

“Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

Revista Femeia. vă invită la un nou eveniment din seria “Femei de admirat”, joi, 8 octombrie, în București, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Admirăm femeile puternice, care au o carieră impresionantă și vi le prezentăm în revista Femeia., la rubrica “Femei de admirat”. Vă oferim ocazia de a vă întâlni și de a sta de vorbă cu acestea și de a afla de la ele cum au reușit să-și dezvolte cariere de succes, ce le motivează să lupte pentru a se menține în top, ce planuri au sau cum și-au dezvoltat propriile afaceri.

Doina Iosif, nutriționist și antrenor pilates, este invitata noastră specială. Doina ne va dezvălui cum a reusit să-și dezvolte o carieră de succes, având propria afacere, cum se menține în top, dar și cum își păstrează forma fizică și tonusul excelent.

Vom aborda în cadrul evenimentului și subiecte practice și de interes pentru femeile care au puțin timp la dispoziție, dar care vor să afle cum să fie eficiente, relaxate și să aibă succes. Doina ne va prezența soluții inedite pentru ameliorarea durerilor de spate cu ajutorul pilatesului și ne va vorbi despre managementul stresului. Din punct de vedere al nutriției, Doina este adepta stilului de viață sănătos, pe care îl recomandă, și ne va explica de ce dietele dure nu funcționează.

Doina IosifDoina este pasionată de mișcare și sănătate.  A făcut gimnastică și a performat ca acrobată la multe circuri, teatre și cluburi sportive din Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Malta, Ungaria, Croația, Serbia, Muntenegru, Cehia, Slovenia, Polonia, Danemarca și Marea Britanie. A participat la diverse evenimente sportive naționale și internaționale. Acum este intructor de Pilates, nutriționist și deține propriul studio de pilates.
Locurile sunt limitate. Grăbește-te să te în scrii pe www.femeia.ro în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Femeia este editată de Burda Media București.

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.
SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA MEDIA BUCUREȘTI SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus