Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > “Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

“Femei de admirat” – Eveniment Revista Femeia.

Revista Femeia. vă invită la un nou eveniment din seria “Femei de admirat”, joi, 5 noiembrie, în București, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

V-o prezentăm pe Mihaela Stroe, o femeie puternică, de succes și cu o carieră admirabilă. Speaker motivațional și antreprenor, Doctor în sociologie, expert inteligența nonverbală și autor, Mihaela ne va prezenta povestea ei de succes și va vorbi despre inteligența nonverbală, ne va da sugestii despre cum să fim pe primul loc în viața noastră și în armonie deplină cu noi.

MS 2015

Pasionată de domeniul comunicării nonverbale, Mihaela Stroe și-a creat în 2002 propria companie, specializată în dezvoltarea inteligenței nonverbale. Pe lângă titlul de Doctor și definitivatul în Educație, a urmat un Master în Comunicare și Opinie Publică .

Mihaela este implicată în diverse proiecte științifice de cercetare, în colaborare cu Universitatea din București și IIC University of Technology, unde este Panel Expert și Honorary Professor în domeniul științelor sociale.

Mihaela Stroe a lansat de curând cartea “În armonie cu mine!”, pe care o va dărui unei participante la evenimentul de pe 5 noiembrie, prin tragere la sorți.

Locurile sunt limitate. Grăbește-te să te înscrii pe www.femeia.ro  în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Femeia este editată de Burda România.

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

BURDA ROMÂNIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la BURDA ROMÂNIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei BURDA ROMÂNIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la BURDA ROMÂNIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus