Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Gustare delicioasă, bună la siluetă și ușor de purtat în poșetă

(P) Gustare delicioasă, bună la siluetă și ușor de purtat în poșetă

Toată lumea a auzit de Gerlinéa, brandul franțuzesc de produse dietetice complete, care te ajută să-ți păstrezi silueta și sănătatea. Vest-europenii îl cunosc de mult și îl caută la rafturi în supermarket, românii i-au aflat abia în anii din urmă deliciile și beneficiile.

Aceste batoane sunt dietetice,foarte bune la gust, te ajută să-ți menții greutatea sau chiar să slăbești, au un conținut moderat de carbohidrați și aproape deloc grăsime, au un conținut mic de calorii, conțin vitamine și minerale și sunt accesibile.

Gerlinéa a lansat Batoanele dietetice înlocuitoare de masă pentru controlul greutății în mai multe variante de gust și arome, ai de unde alege: Batoane cu Ciocolată, Batoane cu Ciocolată Extra Dark, Batoane cu Ciocolată și Caramel și Batoane cu Ciocolată și umpluturi diverse – Migdale, Cocos și Pralină. Batoanele se găsesc în cutii de 2 bucăți (pentru o masă), la prețul de 7,2 lei/cutia sau de 12 bucăți (pentru 6 mese), la prețul de 36,9 lei/cutia în marile lanțuri de magazine, în rețelele tip plafar şi pe www.nutrivita.ro. Mai există și varianta cu vanilie și alune pe un pat de ciocolată cu lapte, 6 bucăți (3 mese)/cutie, la prețul de 19,3 lei.

Comments

comments

Leave a Reply