Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Începe Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE

Începe Jazz @ ARCUB – ARTIST IN RESIDENCE

Colaborări de jazz în premieră, lansări discografice și nume internaționale pot fi ascultate live din toamnă la ARCUB, în cadrul Artist in Residence, anunță noul curator al stagiunii, saxofonistul Cristian Soleanu.

Inițiat în toamna anului 2016, programul de jazz de la ARCUB, Artist in Residence, invită în fiecare sezon un artist român să curatorieze o serie de concerte de jazz bilunare, pe o temă aleasă de el însuși. După ce primele două sezoane au prezentat un program de concerte selecționate de Lucian Ban, respectiv Mircea Tiberian, a treia stagiune de jazz Artist in Residence este
curatoriată de Cristian Soleanu și va prezenta, în perioada septembrie 2018 – iunie 2019, o serie de concerte de jazz pe tema „Jazzul – O istorie vie”.

Program Artist in Residence septembrie – decembrie 2018:
 13 septembrie: Cristian Soleanu Sextet – „I Remember Johnny”
 4 octombrie: Inbar Fridman Trio (Israel) – „Winter Breaks”
 18 octombrie: Alex Simu Quartet – „Echoes from Bucharest”
 8 noiembrie: Sebastian Burneci Quartet – „I Dream that I Am Awake”
 22 noiembrie: Alessandro Rossi Group (Italia) – „Emancipation”
 13 decembrie: Dublu concert Sanem Kalfa / George Dumitriu – „Dance”

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Prețuri: 35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei (Categoria II).

Comments

comments

Leave a Reply