Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Lansare de carte: #LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat

Lansare de carte: #LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat

Editura Pagina de Psihologie lansează cartea #Love is fun – iubirea și sexul, în același pat, o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul. Volumul este semnat de către GÁSPÁR GYÖRGY (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) și BOGDAN NICOLAI (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă), cu o prefață scrisă de Andreea Esca.

#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre, precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajuta să navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi.

#LoveIsFun este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor, exclusiv pe paginadepsihologie.ro, în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, cu un discount de 10%, iar din 5 decembrie va fi disponibilă și în librăriile mari din țară, la prețul de 35 lei. Cartea poate fi precomandată aici.

 

Comments

comments

Leave a Reply