Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Liviu Vârciu s-a întors la Constanța. Vezi ce a făcut vedeta acasă!

Liviu Vârciu s-a întors la Constanța. Vezi ce a făcut vedeta acasă!

Oamenii nu se rup niciodată de locul în care au copilărit și au crescut, indiferent dacă rămân toată viața lor oameni obișnuiți sau ajung vedete. Liviu Vârciu este dovada că acasă este locul în care te întorci mereu cu drag, unde toata lumea te ține mine.

Liviu, actor și entertainer s-a născut și a crescut la Constanța.Cei de acolo știu asta, așa că a fost o bucurie pentru ei să-și întâlnească vedeta. Așa se face că foste vecine, unul din profesorii de școală, vreo doi prieteni din copilărie, câțiva cunoscuți și o gramadă de fani l-au întâlnit pe Liviu în ipostaza neașteptată de casier la unul dintre magazinele LaDoiPași din Constanța.

Așa am aflat că Liviu Vârciu și-a aranjat o partidă de pescuit, a fost lăudat de vreo câțiva fani și a schimbat câteva vorbe cu fostul său profesor. „Erai printre cei năzdrăvani, Liviule!”, i-a spus profesorul, acum pensionar și un client obișnuit al magazinului LaDoiPași.

Ce căuta Liviu Vârciu în magazin? S-a angajat casier LaDoiPași?

Liviu Vârciu nu s-a angajat casier, dar consideră că oamenii din comunitate trebuie să susțină afacerile locale, iar el nu putea să rămână departe de proiect. Mai mult, timpul petrecut la casa de marcat a fost cea mai bună ocazie să-și revadă cunoscuții, să facă impreuna câteva poze și să povestească despre mama sa, care, cu mai mulți ani în urmă, s-a aflat în aceeași ipostază.

„A fost genial! M-am simțit acasă, m-am simțit de-al locului”, a spus Liviu la finalul experienței.

Ia exemplu! Dacă vrei să-ți întâlnești venicii, să afli ceva nou sau, de ce nu, să vezi vreo vedetă autohtonă, vino la magazinul LaDoiPași din comunitatea ta.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply