Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Ne pregătim de Black Friday 2016 pe Breslo.ro – o săptămâna întreagă de reduceri la creaţii made în RO

(P) Ne pregătim de Black Friday 2016 pe Breslo.ro – o săptămâna întreagă de reduceri la creaţii made în RO

E oficial! Prietenii de la Breslo.ro, cel mai mare marketplace creativ din România, participă pentru al 5-lea an consecutiv la Black Friday, in perioada 21-27 noiembrie. Am aşteptat momentul acesta cu sufletul la gură, pentru a ne alege creaţii de designer, la preţuri mult mai avantajoase decât în tot restul anului.

Ne-am bucurat tare mult când am auzit că vor participa şi în acest an. La fiecare ediţie Black Friday, Breslo.ro reuşeşte să aducă în prim-plan un număr considerabil de noutăţi reprezentative în peisajul designului românesc. De data aceasta, reduse cu până la 70% în singura perioadă din an în care le poţi cumpără la astfel de preţuri. Mai multe detalii aici >> Black Friday pe Breslo

O săptămâna de Black Friday, cu reduceri în peste 600 de magazine

Dacă ediţiile de Black Friday durau 3 zile, anul acesta, Breslo.ro le face o surpriză tuturor pasionaţilor de creaţii made în RO, demonstrând, încă o dată, că sunt cu un pas înaintea tuturor.

Începând de luni, 21 noiembrie, până duminică, creatorii de pe Breslo vor oferi reduceri de până la 70% la bijuterii, accesorii, cosmetice bio, îmbrăcăminte, cadouri de pus sub brad, decoraţiuni, şi materiale art&hobby.

Alege cadouri pentru Crăciun, la reduceri de până la 70%

Deşi mai avem de aşteptat până când ne reunim cu toţii de Crăciun, nu-i vreun secret faptul că cele mai multe achiziţii de Black Friday vor ajunge împachetate frumos sub brad. Acum e momentul cel mai bun să alegi cadourile pentru cei dragi. Plimbă-te pe Breslo.ro, răsfoieşte fiecare categorie în parte, descoperă genţile care apar la toate târgurile de design la care nu ai reuşit să ajungi, hainele la care ai visat tot anul şi pe care, acum, le cumperi la preţuri mult mai avantajoase.

Peste 600 de trend-setteri participa la Black Friday cu cele mai noi colecţii

Îi numim trend-setteri pentru că ei sunt cei care dau startul celor mai cool trenduri şi efervescente colecţii din România. Îi vedem peste tot –  la târguri, la televizor şi la evenimente fashion. Ei sunt oamenii care ne spun că un cadou nu se face pe fugă, ba din contra – se pun suflet, nopţi nedormite şi emoţii chiar şi în cel mai mic produs, pentru ca cel ce-l va primi să fie pe deplin mulţumit.

Pentru că ştiu cât de importante sunt cadourile pentru noi, aceasta este surpriza lor pentru publicul care nu se mulţumeşte cu un simplu cadou cumpărat din mall – o săptămână întreagă de reduceri la noile lor colecţii, la preţuri cum nu mai există în nicio altă perioada din an.

poza-1-black-friday-pe-breslo-ro-mii-de-reduceri-la-cadouri-made-in-ro

În săptămâna 21-27 noiembrie, peste 600 de creatori români te aşteaptă nerăbdători să îţi adaugi produsele preferate în coşul de cumpărături. Pregăteşte-te şi pune-te la curent cu tot ce se întâmplă pe Breslo de Black Friday! Mai multe detalii aici >> Black Friday pe Breslo.ro

Comments

comments

Leave a Reply