Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) 2000 de participanți au dat startul la cea mai nouă competiție sportivă 5K BETANO Night Run

(P) 2000 de participanți au dat startul la cea mai nouă competiție sportivă 5K BETANO Night Run

BETANO, operator european de pariuri sportive și cazinou online alături de Bucharest RUNNING CLUB anunță că aproape 2000 de participanți au luat startul la prima ediție a 5K BETANO Night Run, în seara de 8 iunie, cu plecare din parcul Herăstrău. Traseul a inclus porțiuni de alergare stradală cu trafic limitat – Șoseaua Kiseleff și Bulevardul Prezan – și porțiuni prin Parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H.

Câștigătorii 5K BETANO Night Run la 5km Individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria bărbați, cronometrat cu 16 min 02 sec și la categoria femei Mariana Cristea cu 20 min 30 sec. Echipa Bucharest Runners a ocupat locul întâi la proba 5km Echipe, înregistrând timpul 17 min 03 sec.

Pe toată durata desfășurării cursei au fost amenajate două puncte de hidratare și două  puncte de divertisment pe traseu, astfel încât alergătorii au fost încurajați de membrii trupei Contrapunct Music School și de susținătorii lor.

În cadrul competiției au fost oferite primilor 3 clasați  la cursa individuală,premii constând în bani, produse și servicii, iar primele 3 echipe finaliste au primit premii în produse și servicii. La finalul cursei, participanții au fost invitați pe terasa Berăriei H, pentru o petrecere specială cu un concert susținut de Vali Crăciunescu și multe surprize.

Alături de alergătorii amatori şi profesioniști au luat startul la 5K BETANO Night Run personalități ale vieții sociale și ale sportului românesc: Andreea Raicu, realizatorii TV și radio – Daniel Osmanovici și Bogdan Nicolai (www.bogdannicolai.ro), campioanele olimpice Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Mihalcea (Macoviciuc) și Adelina (Cojocariu) Boguș.

5K BETANO Night Run este susținut cu mândrie de partenerii: World Class – Partener Sportiv, Olympus Romania – Partener Nutriție, Athénée Palace Hilton – Partener Hotel, Uniqa – Partener Asigurări, Izvorul Minunilor, Green Cola, Isostar – Parteneri Hidratare, Beraria H – Sponsor petrecere, Frank, OMD – Parteneri Comunicare.

Mai multe informații despre desfășurarea 5K BETANO Night Run sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro, pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/betano_night_run/ .

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com

Despre Bucharest RUNNING CLUB

Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România – „ Bucharest Running Club premier events”. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. Calendarul de evenimente din acest an cuprinde cea de-a 3-a ediție a UNIQA Asigurări 10K& Family Run din data de 1 aprilie, ediția a 7-a a Volkswagen Bucharest HALF MARATHON din 12-13 mai, precum și cea de-a 11-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON din 13-14 octombrie.

Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și IAAF. BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate.

BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  – www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri.

De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucharest-marathon.comwww.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro. FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon; BucharestRuningClub; VoluntarInSport; #RunInBucharest

Contact de presă

Andreea Irimia/ Account Manager/ [email protected] / 0735 010 901

Roxana Fer/PR Manager/ [email protected] /0748 100 681

Diana Demian/ Special Projects Manager/ [email protected] / 0730.51.88.88

Comments

comments

Leave a Reply