Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Romexpo vă aşteaptă între 13 și 17 septembrie 2017 la Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități

(P) Romexpo vă aşteaptă între 13 și 17 septembrie 2017 la Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități

Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități va fi organizat în Complexul Expozițional ROMEXPO, între 13 și 17 septembrie 2017. Evenimentul este locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor. Pentru aceasta, Antique Market își propune să găzduiască, pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Piața antichităților în România cunoaște, în ultimii ani, o creștere așteptată. Investiția în obiecte de artă, în obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privită ca o oportunitate care, în condițiile unor evaluări corecte, oferă posibilitatea unor profituri generoase.

De asemenea, în condițiile în care aproape 5% dintre români sunt posesorii unor colecții de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune că, în afara investitorilor importanți, se poate conta și pe interesul unui numeros public avizat.

Antique Market îşi doreşte să devină un eveniment de cât mai mare amploare, în care diferitele domenii din tematică să se completeze reciproc, aducându-și fiecare propriul segment de public.

Program de vizitare:

13-16 septembrie 2017 (miercuri-sambata): intre 10.00-18.00

17 septembrie 2017 (duminica): intre 10.00-16.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuită.

Mai multe informatii:

Comments

comments

Lasă un răspuns