Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > (P) Un picnic nocturn cu soundtrack vienez- Vienna Summer Night Concert

(P) Un picnic nocturn cu soundtrack vienez- Vienna Summer Night Concert

Foto: RichardSchuster

Dacă ești în căutare de evenimente one of a kind în aer liber, mai adaugă unul în calendarul tău de vară.

Pe 26 mai, în Parcul Unirii, de la ora 21.15, se întâmplă Vienna Summer Night Concert. Adică un eveniment în premieră bucureșteană: o transmisiune live open-air din grădinile Palatului Schonbrunn.Biroul de Turism al Vienei în colaborare cu Orchestra Filarmonică din Vienaorganizează un picnic nocturn dotat cu pături, dar și pelerine în caz de ploaie și nu-ți rămâne decât să închizi ochii și să te lași purtat de acordurile orchestrei.

Cum sună programul? Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkovși cu participarea pianistelor Katia și Marielle Labèque.

Tot în Parcul Unirii,ești liber la testat jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzică din numele celor care îl joacă, transformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart. Același joc va fi disponibil pentru prima oarăpe 21 mai la NoapteaMuzeelor, în curtea Muzeului Național de Artă a României, iar în Parcul Unirii încă din 25 mai, ora 16.00.

Plus, ai șansa să câștigi și un premiu cool. Dacă participi la transmisiunea live, trebuie doar să împărtășești experiența ta din timpul concertului pe Instagram și Twitter sub hashtagul #viennaconcert. Marele premiu: o excursie pentru două persoane la Viena în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea într-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar și o sesiune exclusivă Meet & Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul repetițiilor pentru Concertul de Anul Nou.

Dacă aveai vreun dubiu că Viena este capitala europeană a muzicii, gândește-te doar că vei trăi sound-ul vienez în același timp cu alte 4 orase europene, printre care și București. Un motiv bun pentru care #WeLoveVienna, nu?

Ne vedem pe 26 mai în Parcul Unirii la picnicul unei nopți de vară!

Concert Viena_Keyvisual2016_mandatory

Vienna Summer Night Concert este o inițiativă a Biroului de Turism al Vienei în colaborare cu Orchestra Filarmonică din Vienași va avea loc pe 26 mai în Parcul Unirii din București, de la ora 21.15. Intrarea este liberă, iar organizatorii vor pune la dispoziție pături de picnic, dar și pelerine de ploaie. Mai multe informaţii despre eveniment sau despre Viena, capitala europeană a muzicii, găsiţi pe www.concert.vienna.info.

www.facebook.com/viennatouristboard

www.youtube.com/Vienna

www.instagram.com/viennatouristboard

www.twitter.com/ViennaInfoB2B

Foto: RichardSchuster

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus