Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Premieră: Noii infractori, o comedie amară, la TNB

Premieră: Noii infractori, o comedie amară, la TNB

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” Bucureşti anunţă primele reprezentaţii ale spectacolului NOII INFRACTORI de Edna Mazia: 16, 17, 24 februarie şi 1 martie 2019, la Sala Mare, cu începere de la ora 19.30.

Cu Noii infractori, autoarea, care a fost şi regizor pentru această piesă jucată cu mult succes de Teatrul Cameri din Israel, ne oferă o comedie de frapantă actualitate, balansând între râs şi lacrimă, despre o familie care speră să-şi regăsească bunăstarea pierdută. Este o poveste cu tâlc despre tentaţia banului, câştiguri facile pe căi nu tocmai ortodoxe, riscante manevre de supravieţuire şi apăsătoarea rutină a grijilor casnice. O comedie amară, rezervată exclusiv adulţilor, cu partituri generoase şi actori extraordinari – îndrumaţi cu fineţe psihologică de Ion Caramitru – regizorul, vă oferă prilejul întâlnirii cu o distribuţie de cinci stele pe scena mare a Naţionalului bucureştean.

Durata spectacolului este de 2 ore 50 minute, cu o pauză. Biletele se găsesc la Casa de bilete TNB, în foaierul Sălii Mari, precum şi
online, pe www.mystage.ro.

Foto: PR

Comments

comments

Leave a Reply