Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Preselectii pentru Finala Miss Universe Romania 2017

Preselectii pentru Finala Miss Universe Romania 2017

Pe 20 si 21 octombrie, incepand cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel, au loc preselectiile pentru a o alege pe cea mai frumoasă femeie care va reprezenta Romania la Las Vegas, in cadrul competitiei Miss Universe 2017.

Atat fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar si cele care incearca pentru prima data emotiile unei astfel de experiente, sunt asteptate in Bulevardul Ghencea nr.134, la Premier Palace Spa Hotel, daca indeplinesc urmatoarele conditii: au intre 18 si 28 ani si o inaltime minima de 1,65 m. Nu este relevant pentru acest casting daca au sau nu operatii estetice. Este necesar sa aiba la ele pantofi cu toc, rochie de seara si costum de baie.

Cele 30 de finaliste selectionate in urma castingului vor participa la Miss Universe Romania 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017. Norocoasa castigatoare a finalei Miss Universe Romania 2017 ne va reprezenta tara la Las Vegas, Statele Unite ale Americii in data de 26 noiembrie 2017, in cadrul celei mai importante competitii de frumusete din lume, Miss Universe.

Mai multe detalii gasiti aici: Miss Universe Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns