Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Primul sneaker hub din București!

Primul sneaker hub din București!

Magazinul tike!, inaugurat oficial pe 15 septembrie la București este al doilea concept de sneakers hub de acest tip din Europa, primul fiind deschis în Belgrad în 2016. tike! București aduce pe piața din România colecții exclusiviste, cu modele în ediție limitată de la branduri renumite.

Sunt doar 50 de concepte ca acesta în întreaga lume, destinate iubitorilor de sneakers, colecționarilor și sportivilor. Odată cu deschiderea magazinului tike!, Bucureștiul devine și capitala sneakers-ilor și a culturii lor.

Magazinul tike! oferă o experiență minunată nu doar prin posibilitatea achiziționării celor mai noi produse, ci și pentru faptul că este locul unde toți iubitorii de sneakers pot socializa, în timp ce se răsfață cu un espresso sau o bere rece. Manager-ul magazinului este responsabil să se asigure că shopping-ul este o experiență de neuitat, el fiind sneaker connoisseur extraordinaire. Acesta știe și este gata să împărtășească celor care intră în magazin povestea fiecărui model în parte și să îi ajute pe clienți să facă cea mai bună alegere. Oferta magazinului include ediții limitate de sneakers de la branduri precum Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Reebok și, în curând, Yeezy.

Magazinul este situat în zona Centrului Vechi a Bucureștiului, pe Strada Doamnei nr. 12.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply