Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Profesioniștii zâmbetului îți sar în ajutor

Profesioniștii zâmbetului îți sar în ajutor

PROFESIONISTII ZAMBETULUI este o noua emisiune de medicina – dar dedicata unei nise aparte: STOMATOLOGIA. Sambata, de la ora 8.30, puteti urmari aceasta emisiune-reportaj pe Realitatea TV.

Desi zambetul stimuleaza creierul sa produca endorfina, oferindu-ne o senzatie de buna-dispozitie, de multe ori ne jenam de zambetul nostru, din cauza aspectului dintilor, din cauza modului in care se evidentiaza gingiile, din cauza unei expresii ce consideram ca ne dezavantajeaza… Dar nici nu realizam cat de mult pierdem prin aceasta banala ezitare…

In acelasi timp, starea precara de sanatate a dintilor si a gingiilor, dincolo de disconfortul durerii la cald sau la rece, al mirosului neplacut al gurii, al modului in care ne priveaza de forta zambetului, reprezinta o grava amenintare pentru sanatatea intregului nostru organism, existand studii extrem de serioase care au aratat foarte clar legatura dintre o sanatate orala precara si o serie intreaga de alte afectiuni!

Iata de ce este atat de important sa ne informam cu privire la stadiul actual de dezvoltare al stomatologiei moderne, al serviciilor pe care ni le ofera astazi clinicile romanesti de stomatologie cu o dotare de ultima ora, cu specialisti cel putin la fel de buni precum cei din tarile superdezvoltate ale lumii, dar la preturi romanesti si cu acel plus de intelegere si de grija pentru pacient.

Astazi, vizita la stomatolog nu mai inseamna durere si interventii care se intind pe o perioada mai mare de timp. Astazi, totul decurge mult mai repede si fara nici un prejudiciu estetic, ci – dimpotriva – cu un look imbunatatit, la faurirea caruia suntem invitati sa participam si noi, putand cu ajutorul noilor tehnologii digitale sa previzualizam zambetul viitor si sa ne implicam alaturi de echipa medicala in realizarea lui, ca totul sa fie asa cum ne dorim.

 

Iata cum a aparut Profesionistii Zambetului, un canal media care prezinta specialisti de exceptie, capabili sa ne apere si sa ne redea atat sanatatea, cat si zambetul. Emisiunile TV realizate in cadrul acestui proiect le puteti urmari și pe http://profesionistiizambetului.ro

 

Comments

comments

Leave a Reply