Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Programul de burse SoNoRo Interferențe continuă în 2018

Programul de burse SoNoRo Interferențe continuă în 2018

Programul de burse SoNoRo Interferențe continuă și anul acesta și anunță o nouă serie de preselecții pentru tineri bursieri, în Cluj-Napoca, pe 10 februarie, iar în București, pe 11 februarie.

Înființat în urmă cu 12 ani, SoNoRo Interferențe oferă posibilitatea muzicienilor cu vârste cuprinse între 14 și 31 de ani de a studia alături de profesori de muzică de la Academia Regală de Muzică din Londra, Academia de Muzică din Riga, Musikhochschule din Köln, Conservatorul Ceaikovski din Moscova sau Academia de Muzică din Freiburg. Bursierii selectați în urma preselecțiilor vor călători la Montepulciano, în Italia, la Port Cultural Cetate, în România, sau la Traunstein, în Germania, unde, timp de o săptămână, vor studia cu maeștri renumiți un repertoriu pe care îl vor susține la finalul workshopului, în mai multe concerte publice.

Toate costurile de deplasare, cazarea și cursurile sunt acoperite de cuantumul bursei. Programul de mentorship SoNoRo Interferențe este susținut de Grupul CEZ în România și Institutul Cultural Român.

Înscrierea pentru preselecții se face prin formularul disponibil pe interferente.sonoro.ro, până la data de 8 februarie 2018.

Foto: http://interferente.sonoro.ro/

Comments

comments

Lasă un răspuns