Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > S-a deschis Școala Raw-Vegan

S-a deschis Școala Raw-Vegan

Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw vegan, a anunțat deschiderea Scolii Raw Vegan RawCoco în cadrul evenimentului de lansare a primei sale cărți, publicată de Burda Romania, „Sănătate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentație. Pas cu pas.” care a avut loc miercuri, 25 ianuarie, la Libraria Cărturești Carusel.

Proiectul Școala Raw Vegan este gândit de autoare ca o prelungire vie și interactivă a cărții și a informațiilor teoretice și practice pe care încearcă să le transmită publicului preocupat de sănătate și alimentație pe toate canalele sale.

„La Școala Raw Vegan (re)învățam să ne hrănim din natură, nu din fabrici, învățăm principii de bază ale unei alimentații sănătoase pentru copii și adulți, rețete practice pentru toate mesele zilei, precum și programe concrete de alimentație pe termen scurt, mediu și lung.”, spune Anca Alungulesei care îndeamnă doritorii să aleagă de pe site-ul www.rawcoco.ro dintre temele pe care le va dezbate la Școala Raw Vegan.

Cele 4 cursuri anunțate până acum sunt: “Strategii de detoxifiere a organismului cu hrana lichidă”, “Deserturi delicioase pentru copii sănătoși și părinți fericiți”, “Alimente medicament – Bucătărie vindecătoare”,  “Plan alimentar de 21 de zile – hranăa vie pentru corp, minte și suflet”.

Comments

comments

Lasă un răspuns