Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Sunny City Hairstyling și petrecere de Halloween

Sunny City Hairstyling și petrecere de Halloween

Sun Plaza îi invită pe copiii între 4 și 12 ani în Sunny City, pe 27 şi 28 octombrie, în intervalul 16.00-20.00, pentru a învăța ce înseamnă arta hairstyling-ului. Iar pe 31 octombrie, de Halloween, îi primește cu bucurie pe cei mici pe cea mai mare scenă de teatru și petrecere.

Bucuria, jocul și imaginația își dau mâna la sfârșitul lunii în Sunny City, în orașul în care copiii pregătesc o lume mai bună. Pe modelul deja cunoscut, de educație și role-playing, copiii recreează o realitate dintr-un salon de coafură și descoperă, timp de 30 de minute și în serii de câte 15 copii, o activitate cu multă complexitate, predată de profesioniști.

Hairstyling-ul este mai mult decât o meserie la modă, este o artă prin care îți exprimi și abilitățile creatoare, pe lângă cele practice. Prin coafura, forma, textura și culoarea pe care le gandești unitar, creația finală ajunge ca o pictură a unui artist. Activitatea presupune o bună capacitate de interacțiune, ascultare și înțelegere a celui care te învestește cu încredere, multă imaginație și punerea în practică a creativității. Implică  un joc al priceperii și creației pe care le poți dezvolta cu ajutorul frumuseții, fiind o meserie în care dăruiești multă bucurie celor din jur, cu fiecare formă atent finisată și culori inspirat îmbinate. Pentru a arăta toate acestea, duminică, pe 28 octombrie, în intervalul 18.00-18.30, un stilist din cadrul frizeriei pentru copii Dolphy, situate în Sun Plaza, le va face o demonstrație copiilor.

Pe 31 octombrie, Sun Plaza ridică cortina celei mai mari scene de teatru și petrecere de Halloween. Întreaga zi va fi plină de activități menite să le aducă bucurie celor mici, incluzând ateliere de pictură pe față și de coafură, care se vor desfășura în intervalul 15.00-19.00. Personaje înfricoșătoare vor defila prin centrul comercial, de la ora 15.00 la 20.00 – vampir, vârcolac, schelet, drăcușori, conte schelet cu joben, mantie și mască. Petrecerea se va încheia cu punerea în scenă a unei piese de teatru pentru copii – “Groaznicele peripeții ale lui Dovlecel”. Timp de o oră, de la 19.00 la 20.00, povestea amuzantă și educativă surprinde drumul plin de mister al lui Dovlecel pe la Marele Vrăjitor, profesorul de la Academia Groazei, apoi la profesorul doctor Scheleton şi la Oracolul Fantomă.

Comments

comments

Leave a Reply