Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Târg de Mărțișor la Muzeul Naţional de Geologie

Târg de Mărțișor la Muzeul Naţional de Geologie

Timp de zece zile, iubitorii pietrelor prețioase şi semiprețioase, dar şi cei fascinaţi de cristale ca produse terapeutice sau obiecte de decor sunt așteptați la Târgul de Mărţişor din cadrul Muzeului Naţional de Geologie.

Produsele sunt care mai de care mai spectaculoase, la preţuri greu de egalat. Cele mai căutate dintre ele sunt perlele naturale de cultură de apă dulce, diamantele brute şi şlefuite şi ametistele. Vedetele expoziţiei vor fi însă un inel din aur cu diamante faţetate, care ajunge la aproape 20.000 de lei şi un colier cu diamante de peste 18.000 de lei.

Tot la categoria vedete, pentru cei care vor să fie mereu la modă şi să respecte trendurile internaţionale, găsim şi ametistul, urmat de charoit şi sugilit în culoarea anului, mov. Vizitatorii vor găsi bijuterii clasice, dar şi moderne, cu design contemporan, uneori imprevizibil (de la şiraguri de perle până la compoziţii complexe, cu diferite pietre), pietre preţioase şi semipreţioase, cristale şi minerale deosebite.

Târgul de Mărţişor de la Muzeul Naţional de Geologie este deschis între 23 februarie şi 4 martie, între orele 10.00 şi 18.00 (ultima intrare se face la ora 17.00). Preţul unui bilet de intrare este de 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari.

Comments

comments

Lasă un răspuns