Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Târg și bal caritabil de Crăciun, pentru copiii defavorizați

Târg și bal caritabil de Crăciun, pentru copiii defavorizați

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace organizează, în perioada 8-10 decembrie 2017, târgul de Crăciun. Seara de 8 decembrie va fi dedicată balului caritabil Noblesse, iar fondurile strânse în urma acestui eveniment urmează să fie donate Fundației „Șansă la Viitor”.

Noblesse Palace Christmas Fair este un târg de basm, sub strălucirea luminilor de vis, o călătorie fascinantă printre obiecte și interioare rafinate, printre gusturi și arome ce te vor purta în lumea fermecată a Sărbătorilor de Iarnă. 

Balul caritabil Noblesse Christmas Ball va avea loc pe 8 decembrie începând cu ora 19:00 și va fi mai mult decât o petrecere elegantă. Va fi o seară ce încurajează generozitatea și preocuparea pentru o cauză care ne privește pe toți – sănătatea copiilor. Obiectele de artă expuse vor fi un cadou cu încărcătură emoțională pentru cei dragi, mai ales știind că banii obținuți vor fi donați pentru dotarea unei clinici. Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite dansatorii Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu, iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion și pianistul Robert Creimerman  îi vor încânta cu un moment muzical memorabil.

Accesul la târg se face exclusiv pe bază de bilet în valoare de 15 lei/persoana, suma încasată fiind de asemenea donată către Fundația pentru Copii „Șansă la Viitor”. Biletele se pot achiziționa de la intrarea Palatului Noblesse.

Comments

comments

Lasă un răspuns