Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Weekend multicultural la Teatrul Nottara!

Weekend multicultural la Teatrul Nottara!

Iubitorii teatrului, și în special cei care îndrăgesc opere marelui William Shakespeare, sunt invitați în weekend la un spectacol unic. Festivalul Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard începe vineri, 27 aprilie în colaborare cu unul dintre cele mai importante festivaluri din țară: Festivalul Internațional Shakespeare, organizat de Teatrul Național Marin Sorescu și Fundația Shakespeare din Craiova.

Până pe 6 mai, teatrul de pe Bulevardul Magheru va găzdui spectacole de pe cinci continente, prezente în cadrul Festivalul Internațional Shakespeare – Planeta Shakespeare.  În acest final de săptămână spectatorii sunt invitați la 3 spectacole de excepție.

Vineri, de la ora 19.00, Mult zgomot pentru nimic”, în regia Dianei Lupescu, o producție a Teatrului Nottara, după una dintre primele comedii ale lui Shakespeare. 

Sâmbătă, de la ora 19.30, va urca pe scena sălii George Constantin compania Flute Theatre din Stratford upon Avon, cu spectacolul A douăsprezecea noapte”, în regia lui Kelly Hunter. 

Duminică, de la ora 19.00, scena sălii Horia Lovinescu va găzdui cea mai cunoscută poveste de iubire a tuturor timpurilor – Romeo si Julieta”. Sub îndrumarea marelui regizor Oh Tae Suk, Compania MoKwa Repertory Company din Coreea de Sud, vine cu o interpretare inedită, din perspectiva bogatelor tradiţii ale ţării asiatice, în care verbul shakespearian se întâlneşte cu ritmurile identităţii coreene.

Programul complet al spectacolelor îl găsiți pe www.festinpebulevard.ro, iar bilete puteți cumpăra de pe www.nottara.ro, festinpebulevard.ro şi de la agenţia de bilete a Teatrului Nottara.

Comments

comments

Leave a Reply