Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Zâmbet nou în 24 de ore

Zâmbet nou în 24 de ore

În premieră în România, Dent Estet introduce sistemul premium de implant multiplu Straumann® Pro Arch, care oferă zâmbet complet în doar 24 de ore! Sistemul este indicat persoanelor care și-au pierdut majoritatea dinților sau celor care au dinții prezenți compromiși și irecuperabili.

7 beneficii ale sistemului de implant multiplu Straumann® Pro Arch:
1. Pacientul pleacă de la prima vizită la stomatolog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).
2. Straumann® PRO Arch este special față de alte sisteme de tipul „dinți ficși în 24 de ore” datorită materialului Roxolid (mult mai rezistent decât titanul simplu) și a suprafeței de integrare SLActive care oferă oseo-integrare în jumătate din timpul necesar altor sisteme și proprietăți de vindecare incredibile.
4. Este eliminată necesitatea unor operații complexe precum adiția de os, repoziționarea de nerv și a altor tratamente auxiliare implantului dentar.
5. Garanție pe viață, oferită de către producătorul Straumann® Group, pentru componentele sistemului de implant.
6. Costuri predictibile – prin proceduri clare și etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaște toții pașii tratamentului și costurile aferente acestuia.
7. Efecte estetice deosebite – aspectul feței se îmbunătățește și este vizibil întinerit.

Comments

comments

2 thoughts on “Zâmbet nou în 24 de ore

  1. Zâmbet nou în 24 de ore !
    ha ha ha
    Nu-ti prea vine a zâmbi când
    o să auzi cât te costă un implant !

Lasă un răspuns