Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Evenimentul “Femei de admirat” revine pe 13 ianuarie, cu Irina Markovits

Evenimentul “Femei de admirat” revine pe 13 ianuarie, cu Irina Markovits

Dragi cititoare, la inceput de an revista Femeia va invita la un nou eveniment din seria “Femei de admirat”, miercuri, 13 ianuarie, în București, începând cu ora 18.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Revista Femeia o prezinta in cadrul serilor “Femeia de admirat” pe Irina Markovits – stilist personal si consultant de imagine, un ghid-expert care ajută femeile să isi identifice personalitatea stilistică și să înteleagă cu ce rezonează din punct de vedere estetic, apoi le îndrumă către alegerile corecte – culori, imprimeuri, croieli, accesorii -, le explică cum pot folosi vestimentatia drept „arma de infrumusetare” in folosul propriu, le încurajează creativitatea, pentru ca mai târziu, în fața propriei garderobe, în oglindă sau la shopping, femeile să se îmbrace altfel si sa se priveasca cu alti ochi.

irina markovitsPrin StyleDiary.ro, blogul ei, si demersul proiectelor de stilism transmite femeilor doua principii in care ea insasi crede: stilul – la fel ca mersul pe bicicleta sau pe tocuri – este o aptitudine care se invata, prin exercitiu, cu perseverenta si urmand cateva reguli logice si de bun-simt, iar a te sti frumoasa si cu stil nu are nimic de-a face cu tendintele, cifrele de pe cantar sau din buletin, cantitatea hainelor din dulap sau pretul. La fel de multe crede in puterea de transformare a hainelor si, mai presus de orice, ca o femeie frumoasa este neaparat educata, inteligenta si cu un interior bogat.

Irina si-a extins activitatea si către zona corporate. Înțelegerea nivelurilor unor coduri vestimentare organizaționale, rafinarea și actualizarea esteticii unei ținute business la feminin sau masculin sunt teme pe care le atinge atunci când îmbracă uniforma de trainer.

Locurile sunt limitate. Grăbește-te să te înscrii până pe 12 ianuarie, ora 17.00, în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Femeia este editată de Burda România.

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

BURDA ROMÂNIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la BURDA ROMÂNIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei BURDA ROMÂNIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la BURDA ROMÂNIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus