Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Expozitie cu vanzare de cristale, roci si fosile

Expozitie cu vanzare de cristale, roci si fosile

Expozitia cu vanzare de cristale, roci si fosile se desfasoara in perioada 19-21 septembrie 2008, la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa. Geode, flori de mina, roci si animale marine fosilizate, ametiste si smaralde, citrine si cuarturi fumurii, turcoaze, opale nobile si perle, sidefuri si corali, isi asteapta admiratorii si cumparatorii.

Pentru curiosi, geologii si gemologii prezenti la eveniment vor deconspira secretul formarii agatelor braziliene, a malachitelor africane, a ambrelor, a diamantelor si opalelor, dezvaluind modurile in care profesionistii scot si slefuiesc bucatile de roca pentru a crea bijuterii si obiecte de decor.

Expozitia de la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa este o ocazie buna pentru pasionatii de mineralogie si colectionarii de bijuterii sa achizitioneze pietre pretioase si semipretioase. Gemele native sau slefuite, special alese pentru cristaloterapie, pot fi cumparate gata montate sau libere.

Programul expozitiei:

  • vineri, 19 sept., intre orele 10.00-18.00
  • sambata, 20 sept., intre oerele 10.00 – 03.00
  • duminica, 21 sept., intre orele 10.00-19.00.

Informatii suplimentare: Dr. Aurora Stanescu, Sef Sectie Relatii publice, marketing cultural si programe educationale: 0788.593.485 / 312.88.26, int. 118; e-mail: [email protected]

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus