Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Expozitie de fotografie 3D la Muzeul Cotroceni

Expozitie de fotografie 3D la Muzeul Cotroceni

Expozitia „Povestea unui palat: Cotroceni” aduce in prim-plan o serie de fotografii tridimensionale, care subliniaza caracterul unic si maretia ansamblului muzeal de la Cotroceni. De ce Muzeul National Cotroceni? Pentru ca este un ansamblu care reuneste trei veacuri din istoria Romaniei si pentru frumusetea si eleganta decorurilor saloanelor, asupra carora si-a pus amprenta regina Maria a Romaniei. Intr-un secol dominat de magia si mirajul tehnicii, expozitia de fotografie 3D „Povestea unui palat: Cotroceni” imbina istoria si contemporaneitatea, subliniind unicitatea unui spatiu arhitectural intr-un format nou, care va oferi publicului ceva mai mult decat o simpla fotografie.

Fotograful Mihai Moiceanu a reusit sa imbine cu succes frumusetea detaliilor arhitecturale cu obiectivul aparatului foto digital. Mihai Moiceanu este membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania din 1988, iar din 1993, director de productie la un post local de televiziune din Brasov, unde realizeaza productie publicitara. Din 1996 devine producator al emisiunii „Oxigen” – o emisiune saptamanala despre natura si sporturi extreme, si tot din acel an primeste titlul de Artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica AFIAP.

Din 1999, Mihai Moiceanu revine la fotografie ca profesionist independent si devine Excelenta al Federatiei Internationale de Arta Fotografica EFIAP. El a avut intre anii 2003-2008 expozitii personale atat in tara, cat si in strainatate, la Bucuresti, Targu Mures, Brasov, Sibiu, Craiova, Oradea, Cluj, Berlin, Nurnberg, Barcelona, Limasol, castigand 28 de premii internationale si 42 de premii nationale.

  • Expozitia „Povestea unui palat: Cotroceni” este deschisa in perioada 20 aprilie – 6 mai 2010 si va putea fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 9.30-17.30.

Sursa: www.artboom.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus