Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Expozitie de masini tunate si de epoca, la Sibiu

Expozitie de masini tunate si de epoca, la Sibiu

O expozitie de masini tunate, de epoca, automobile de curse, motociclete si ATV-uri va avea loc intre 28-29 august, la Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat de presa emis de organizatori, expozitia va avea loc in parcarea Salii Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, iar cei care doresc sa participe se pot inscrie pe site-ul oficial www.automotoshow.ro.

„Vor putea fi admirate masini tuning, super cars, old cars, rally cars, motoare (Enduro, Choppers, Race etc.), ATV-uri modificate si automobile off-road. In plus, vor exista concurs de miss, prezentare de moda, demonstratii cu motoare, burn-out masini, tombole pentru vizitatori si premii pentru participanti”, se precizeaza in comunicat.

In cadrul expozitiei vor fi premiate cele mai bune interioare de masini, cele mai bune exterioare, cel mai bun motor, cele mai frumoase jante, cea mai frumoasa vopsea si cea mai frumoasa masina.

  • Evenimentul Sibiu Auto Moto Show este organizat de revista Auto Sibiu Magazine, emisiunea Auto Sibiu Show si Asociatia Club Sportiv Midnight Racers Romania – Filiala Sibiu.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus