Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Fabulous – Fashion Business Show – 2012 – Un spectacol grandios din lumea coafurilor, prezentat de L’Oreal Professionnel

Fabulous – Fashion Business Show – 2012 – Un spectacol grandios din lumea coafurilor, prezentat de L’Oreal Professionnel


Laetitia Guenaou, a avut ocazia de a lucra in show business si in industria modei – Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne – dar s-a remarcat si in colaborarile cu mari regizori francezi, cum ar fi Claude Chabrol sau Coline Serreau. .
Ei au impartasit publicului bucuria de a-si trai pasiunea in fiecare zi, prin meseria pe care o au, cea de coafor.

Un spectacol perfect a presupus si instrumente profesionale desavarsite. In cadrul show-ului, produsele-vedeta L’Oreal Professionnel au fost INOA cu ODS² si Elnett.
La 2 ani de la lansarea pe piata din Romania, INOA revolutioneaza din nou colorarea: noul ODS² (Oil Delivery System²) reprezinta un nou salt tehnologic, rezultatul colorarii fiind unul inedit – sase saptamani de hidratare si de hranire intense.
Cu 22 de brevete, INOA asigura o culoare mai frumoasa decat oricand: pura, intensa, vibranta.
Produsul nu contine amoniac si nu are miros, garantand un confort optim in timpul colorarii.

Un produs de styling emblema, care a fost folosit in cadrul galei de la Opera Romana, a fost Elnett, instrumentul cel mai utilizat de maestrii coafurii in culisele marilor spectacole de moda.
In cadrul Fabulous-Fashion Business Show- 2012, L’Oreal Professionnel si-a reafirmat identitatea de lider in industria coafurii, in calitate de Maison Parisienne de la Coiffure.

  • Modelele prezente in show au purtat tinute semnate Catalin Botezatu iar fotograful profesionist care le-a imortalizat a fost Marius Baragan.


L’Oreal Professionnel a prezentat pe 7 mai 2012, pe scena Operei Nationale Romane
, un spectacol-eveniment, cu traditie in lumea coafurilor, Fabulous -Fashion Business Show.
Intregul spectacol a fost dedicat coafurii, ca arta a celebrarii frumusetii.

Show-ul a fost sustinut de Ambasadoarea de talie mondiala L’Oreal Professionnel, Laetitia Guenaou.  Intr-o scenografie de exceptie, Laetitia Guenaou a adus in atentia publicului lumea atelierelor de couture pariziene, in care talentul artizanilor incorporeaza parul in vesmintele create.
Povestea misterioasa in care am fost introdusi luni seara pe scena Operei Nationale Romane, a infatisat munca unui artizan in atelierul sau, pentru a crea lucrari de exceptie care sa valorifice frumusetea feminina.

Alaturi de echipa sa, artizanul, reprezentat de Laetitia Guenaou, lucra ziua la modelele sale, iar noaptea, cand atelierul ramanea gol, modelele prindeau viata. Intocmai ca intr-o lume de poveste, la finalul spectacolului, toate modelele devin fiinte vii. Alaturi de creatoarea lor, modelele au pus la loc de cinste frumusetea si au adus un omagiu tuturor maestrilor care creeaza in cinstea frumusetii femeii. Modelele realizate de marele Ambasador international L’Oreal Professionnel au imitat, printr-un joc al texturilor, materiale si creatii vestimentare: voalete din dantela, accesorii din piele intoarsa, piese realizate din bumbac sau lana – toate alcatuite, de fapt, din par si executate cu o finete deosebita.

Cu ajutorul instrumentelor de coafat (placa de creponat, uscator) si al produselor de styling – Elnett, produsul emblema care a venit si in Romania -Laetitia s-a jucat cu texturile, a sculptat in par, a realizat coafuri extravagante, spre incantarea publicului sau. Alaturi de Laetitia Guenaou, pe scena Operei Romane, la Fabulous 2012, au fost in lumina reflectoarelor si Ambasadorii L’Oreal Professionnel Romania, echipa compusa din Sorin Stratulat, Florin Noje, Eduard Dabican, Razvan Dobrescu, Camelia Tugearu, Cristina Mailat si George Soare, sub bagheta Marianei Vama, director de Educatie si Artistic care este fondatoarea si mentorul echipei de Ambasadori L’Oreal Professionnel Romania

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus