Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Fantomele fostelor iubite

Fantomele fostelor iubite

Un pacatos fara scrupule este vizitat de trei fantome: cea a trecutului, a prezentului si a viitorului. Cum viitorul arata sumbru, el se gandeste sa faca tot posibilul pentru a indrepta lucrurile.

Scenariul seamana izbitor cu filmul creat dupa cartea lui Charles Dickens, „Colinda de Craciun”. De data aceasta insa, este „condimentat” cu un „domn Scrooge” mult mai tanar, interpretat de Matthew McConaughey, care are o pasiune mare pentru femei. Niciodata statornic intr-o relatie, personajul sau, un celebru fotograf pe nume Connor Mead, este invitat la nunta fratelui sau, Paul.

Ca sa-i dea o lectie, fantoma unchiului sau (Michael Douglas) il avertizeaza ca va fi vizitat de trei fantome si depinde doar de el daca va invata ceva din experienta asta. Ramane de vazut daca Connor reuseste sa isi schimbe viitorul si sa ramana fidel unei singure femei.

In rolul marii iubiri din copilarie a lui Connor o revedem pe Jennifer Garner. Filmul este o comedie romantica in regia lui Mark Waters, pe un scenariu scris de Jon Lucas si Scot Moore.

  • Premiera in Romania: 29 mai 2009.
  • Site oficial: www.ghostsofgirlfriendspastmovie.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus