Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Februarie aduce la MGM filmele lui John Schlesinger

Februarie aduce la MGM filmele lui John Schlesinger

John Schlesinger a fost una dintre cele mai stralucite sperante regizorale ale cinematografiei britanice la inceputul anilor 1960, iar mai tarziu a devenit unul dintre cei mai versatili regizori. Schlesinger a alternat intre filme de Hollywood si productii modeste in Marea Britanie, de multe ori de televiziune, dintre care cea mai remarcabila este „An Englishman Abroad”. In ziua de 20 februarie, MGM Channel prezinta trei dintre cele mai importante filme ale lui:

Mese separate (USA, 1983)
20 Februarie, de la 21:35

Ecranizarea TV a doua piese apartinand lui Terrence Rattigan, ce trateaza tema relatilor esuate. Protagonistii sunt Alan Bates, Julie Christie, Claire Bloom si Irene Worth, in decorul restaurantului unui hotel luxos, sub bagheta lui Schlessinger.

  • Cu: Julie Christie, Alan Bates, Claire Bloom, Irene Worth

In numele credintei (USA, 1987)
20 Februarie, de la 23:40

Revenindu-si dupa moartea sotiei sale in urma unui accident ciudat, un psiholog si se muta impreuna cu fiul sau la New York si se angajeaza la NYPD. In curand este prins intr-o serie de omoruri sangeroase care duc la secta Santeria, care crede in sacrificiul copiilor. Fara sa-si dea seama, ii conduce pe cei din aceasta secta catre fiul lui.

  • Cu: Martin Sheen, Helen Shaver, Robert Loggia, Richard Masur, Harley Cross

Spionii (USA, 1985)
21 Februarie, de la 1:35

Opoveste adevarata despre doi prieteni din copilarie ce provin din familii americane instarite. Acestia isi tradeaza tara in momentul in care se decid sa vanda rusilor secretele guvernului.

  • Cu: Timothy Hutton, Sean Penn

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus