Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Felie din tortul regal, vanduta cu 4000 $

Felie din tortul regal, vanduta cu 4000 $

O felie din tortul regal care a fost servit la nunta prinţului William cu Kate Middleton a fost vândută în cadrul unei licitaţii pentru suma de 4.160 $.

După mai bine de doi ani de la nunta regală, acolo unde a fost servit acest tort, o felie a fost vândută în cadrul unei licitaţii la Beverly Hills, California. Tortul a fost realizat de Fiona Cairns care a declarat că l-a preparat ştiind că tradiţia cere ca o parte din el să fie păstrat şi consumat şi mai târziu.

La botezul prinţului George pe 23 octombrie invitaţii au putut savura din nou deliciosul preparat cu fructe, conform tradiţiei. ”Aşa cere tradiţia, de acea tortul era din fructe, pentru că după 30 de luni este chiar mai delicios” a declarat Fiona Cairns.

Aceasta nu este prima felie din tortul regal care a fost vândută la o licitaţie. În 2011 a mai fost scoasă la vânzare o felie de tort într-un ambalaj ceremonial, însoţită de o felicitare din partea prinţului Charles şi a Camillei.

Cu totul inedit, o felie de tort veche de 66 de ani, de la nunta reginei Elisabeta cu Prinţul Filip a fost scoasă la licitaţie în luna iulie a acestui an. Aceasta a fost achiziţionată la un preţ mult mai mic decât cea din tortul de la nunta lui Kate şi William, aproximativ jumătate din sumă.

Deşi nu a fost făcută publică identitatea cumpărătorilor, suntem cu toţii curioşi dacă au consumat acest desert deosebit de costisitor sau daca l-au pus la pastrare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus