Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > FEMEIA. editia lunii decembrie – Elena Gheorghe pe coperta

FEMEIA. editia lunii decembrie – Elena Gheorghe pe coperta

Se apropie Crăciunul, așa că te ajutăm să-ți alegi ținuta perfectă, să-i asortezi un machiaj divin, să alegi cadoul potrivit pentru cei dragi, dar și să le gătești mâncăruri deosebite.

Vrei să fii într-o stare de sănătate cât mai bună, fără să iei medicamente? Biorezonanța magnetică, reiki și natura îți vin în ajutor!

Toate acestea și multe altele în numărul de decembrie al revistei Femeia., de pe coperta căruia îți zâmbește Elena Gheorghe!

New Picture (1)

Elena Gheorghe este o voce inconfundabilă. Despre ea ca om de spectacol am putea spune că e un melanj de tradițional și fată cool, stiluri pe care știe să le îmbine fără niciun fel de stridențe. Este o mână de om care debordează de energie și are talentul să transmită stări și emoții prin cântecul ei. Pasiune și bucurie, cam asta îți inspiră această interpretă ce și-a creat un stil al ei în timp, cu efort și credință în ea însăși. Probabil aceasta și o viață de familie armonioasă constituie rețeta succesului.

Știai că Elena își colindă vecinii de bloc, în seara de Ajun? Împreuna cu fiul și nepotul ei, vedeta bate la ușile vecinilor și le cântă colinde vechi. ”E unul dintre cele mai frumoase obiceiuri de sărbători și n-aș pierde aceste momente de grație pentru nimic în lume. Îmi plac foarte multe colindele!

Restul interviului în FEMEIA, ediția de decembrie.

Comments

comments

Lasă un răspuns