Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Femeia. prezinta „Femei de admirat”

Femeia. prezinta „Femei de admirat”

femei de admirat eveniment femeia

La invitația revistei Femeia., Larisa Petrini – Health Coach & Ambasador Jamie Oliver – a dat startul evenimentelor „Femei de admirat”, evenimente ce vor avea loc în fiecare lună.

Cititoarele care au răspuns în număr mare invitației noastre au petrecut joi, 10 septembrie, două ore relaxante la Andy’s Pizza, într-un spațiu elegant, unde au aflat multe lucruri interesante despre îmbunătățirea stilului de viață, trucuri care ne ajută să spraviețuim ritmului stresant zilnic.

Larisa Petrini ne-a dat sugestii și soluții practice despre alimentație și stare de bine inspirate din lecturi și experiență proprie. Aplicația Meditation Experience a fost unul dintre punctele de interes al cititoarelor. Răsfățul a fost condimentat cu prăjiturele și o mică surpriză: Alexandra Ioniță, reprezentanta Smart Experience, a oferit premiul serii, un voucher Cadou-surpriză „Rapel în Valea Prahovei”.

Vă așteptăm luna viitoare la o nouă seară de răsfăț marca „Femei de admirat”. Urmăriți pagina noastră de Facebook și site-ul revistei. Mai multe fotografii de la eveniment, aici.

Foto: Ion Banică

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus