Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Femeile active au toate motivele să-şi hidrateze pielea!

Femeile active au toate motivele să-şi hidrateze pielea!

NIVEA a hotărât să vină în ajutorul femeilor active şi să revoluţioneze hidratarea corporală cu primul Lapte de Corp sub Duş pentru o piele uimitor de catifelată!

 
Noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA revoluţionează îngrijirea corpului printr-o modalitate simplă şi inovatoare de a te hidrata chiar în timp ce faci duş. Formula unică a produsului se activează la contactul cu apa, fiind concepută pentru a fi aplicată după gelul de duş. Pielea râmâne hidratată şi catifelată chiar şi după uscarea cu prosopul.
 
Acum nu mai trebuie să aştepţi să te usuci după duş şi nici nu vei mai avea acea senzaţie lipicioasă. Gama este compusă dintr-o Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş cu minerale marine, destinată pielii normale şi un Lapte de Corp Hrănitor sub Duş pentru pielea uscată cu ulei nutritiv de migdale.
 
După ce au testat noua gamă, patru din cinci femei au confirmat că nu au mai avut nevoie de aplicarea unei loţiuni tradiţionale de corp întrucât noile produse de hidratare sub duş NIVEA le-au oferit aceleaşi beneficii de hidratare fără nevoia de a mai aştepta ca pielea să se usuce. În plus, 87% dintre femei au afirmat că îşi simt pielea hidratată.
 

Încercă acum noua gamă de produse hidratante sub duş de la NIVEA!
 

Loţiune de Corp Hidratantă sub Duş NIVEA

Formula delicată de hidratare cu minerale marine creată pentru o piele normală, se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Elementele de îngrijire se absorb imediat în pielea umedă. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele mătăsoasă. 
 
Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml
 

Lapte de Corp Hrănitor sub Duş NIVEA

Formula bogată pentru hidratare intensivă cu ulei de migdale este special creată pentru pielea uscată. Se aplică în timpul duşului, după spălarea cu gelul tău de duş. Clăteşte şi usucă-te, apoi bucură-te de senzaţia unică de piele catifelată şi hidratată. 
 
Preţ recomandat: 16.95 Lei, 250 ml
                                22.1 Lei, 400 ml   
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns