Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Femeile, dependenete de tablete

Femeile, dependenete de tablete

Un studiu a aratat ca numarul femeilor care folosesc o tableta este mai mare decat al barbatiilor. Mai mult femeile au o adevarata dependenta fata de tablete. Studiul a fost realizat de YouGov in Marea Britanie.

Potrivit studiului "Tablet Tracker", femeile detin 52% din totalul tabletelor vandute. Anul trecut procentul era de doar 43%.

  • Tehnologie chic

Autorii studiului considera ca aceasta schimbare a trendului a fost cauzata de doi factori: lansarea pe piata a unor tablete de dimensiuni mai mici si faptul ca femeile sunt acelea care devin de cele mai multe ori posesoarele unor dispozitive electronice "second hand".

Femeile folosesc, gadgeturile abandonate de barbati

Tendinta a determinat cresterea numarului de persoane cu varste cuprinse in intervalul 18-34 ani care detin o tableta – ele reprezientand acum 26% din piata, fata de 19% in 2012.

Circuitul tabletelor in familie este foarte interesant. Primii care cumpara tablete si alte dispozitive electronice de ultima generatie sunt barbatii. Pe masura ce cumpara aceste gadgeturi noi, barbatii dau mai departe dispozitivele mai vechi, iar generozitatea barbatilor le-a facut pe femei dependente de tablete.

Tot mai multe femei si persoane sub 35 de ani detin acum tablete vechi, precum iPad 1 si 2, in timp ce foarte multi barbati si-au cumparat modele mai recente, precum iPad 3 si 4 si modele Samsung.

Acelasi studiu indica faptul ca 22% din totalul adultilor din Marea Britanie detin in prezent cel putin o tableta si ca 19% din totalul persoanelor care nu au inca o tableta intentioneaza sa isi cumpere in curand un astfel de dispozitiv electronic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus