Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Fergie – The Dutchess

Fergie – The Dutchess

In SUA, lansarea primului single al lui Fergie, membra a trupei Black Eyed Peas, s-a facut exclusiv pe iTunes. „London Bridge” a avut o ascensiune extraordinara in Top 40 U.S., fiind cel mai downloadat single al momentului. Piesa a fost No.1 si in Billboard Hot 100.

Single-ul „London Bridge” face parte de pe albumul „The Dutchess”, discul de debut al artistei desemnata in 2006 ca fiind posesoarea celor mai sexy picioare din showbiz. Intregul album este produs de colegul de trupa al lui Fergie, Will.I.Am.

Pana in prezent, „The Dutchess” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare, iar piesele „London Bridge”, „Glamorous” si „Big Girls Don’t Cry” au ajuns pe locul intai in Billboard Hot 100. „Fergalicious” si „Clumsy” sunt celelalte doua single-uri extrase de pe acest album.

Nascuta in 1975, Stacey Ferguson, cunoscuta sub numele de scena Fergie, si-a imprumutat vocea pentru reclame si filme, inainte sa devina o aparitie constanta la spectacolul Kids Incorporated, din 1984 pana in 1989.

Impreuna cu doua dintre colegele ei de emisiune, Fergie a infiintat grupul Wild Orchid, cu care a lansat doua discuri la sfarsitul anilor ’90. Dar, in cativa ani, trupa s-a destramat.

Fiind o prezenta obisnuita a cluburilor din Los Angeles, Fergie l-a intalnit la una dintre petreceri pe Will.I.Am de la Black Eyed Peas. In 2003, cantareata devine membra a trupei si, in noua formula, Black Eyed Peas scoate doua albume de succes, „Elephunk” si „Monkey Business”.

Site oficial: fergie.blackeyedpeas.com

Dar Fergie nu si-a uitat visul din copilarie, acela de a avea un album al ei, si pe 19 septembrie 2006 lanseaza „The Dutchess”, primul si deocamdata singurul ei album solo.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus